Over ons

Na een opleiding als beeldhouwer aan de Royal Academy of Fine Arts Antwerpen ging Deben aan de slag als docent . Als snel bleek zijn interesse voor hout en andere materialen de overhand te nemen en werden er verschillende bijscholingen gevolgd met als doel zich meer toe te leggen op ontwerp en uitvoering.

Na 15 jaar onderwijs werd het tijd om zich te vestigen als zelfstandige. Meubel ontwerp en uitvoering was de grote drijfveer maar als snel bleek dat algemeen interieur en keukenbouw net iets lucratiever waren. Na een inloopperiode samen met een ander bedrijf ging in 2010 dEbdesign van start en specialiseerde Deben zich verder in ontwerp en uitvoering. voornamelijk van maatwerk, keukens en cubex keuken-projecten. in overleg met de klant werden de meeste ontwerpen gemaakt in eigen huis net als de uitvoering en de plaatsing.

Een twee luik omvat de uitwerking van scenografie en kunst projecten, ontwerp en uitvoering van tentoonstelling en opbouw, samenwerken met kunstenaars. Dit gebeurde hoofdzakelijk in nauwe samenwerking met Helix Art & Technics BVBA. Maar ook onder de noemer dEbdesign werden reeds diverse kunstenaars en galerij houders geholpen met technische interventie, opbouw en uitwerken van kunstwerken, presentaties en tentoonstellingen.

De toekomst gaat zich verder ontwikkelen rond deze twee thema’s, Interieur en keukenbouw onder dEbdesign en als twee luik tentoonstellingsbouw, artistieke projecten en artiest ondersteuning, hulp en interventies onder eigen naam.

Het spreekt voor zich dat niet elke techniek of uitvoering in eigen atelier kan gebeuren, maar de jarenlange ervaring bracht ons samen met gewaardeerde en onderlegde partners om voor elke wens een gepaste oplossing te vinden.