Maatwerk

De productie van ontwerp en maatwerk valt onder de noemer dEbdesign, waar alles begint bij een idee, dat idee wordt een ontwerp en vervolgens een plan. Vervolgens start de productie in ons eigen atelier waar we alles van A tot Z zelf in handen hebben. Onze projecten omvatten keukens, kasten, volledige inrichting, gespecialiseerd maatwerk en totaal concepten. We werken zelden samen met architecten, hoewel we dit niet uitsluiten. Zowel particulieren als bedrijven, winkels, musea en galerijen kunnen bij ons terecht.

Ons atelier bevindt zich in een voormalig industrieel gebouw en is volledig uitgerust. Met hoogwaardig plaatmateriaal, onder andere melamine, HPL, houtfineer, vol hout, lakwerk, … zorgen wij ervoor dat uw project met de veel finesse uitgevoerd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we U op veel gebieden helpen. Aarzel niet om contact op te nemen om zo de mogelijkheden te bespreken.

Aanpak

Na het eerste contact komen wij zelf bij u langs om zo de ruimte en de klant te leren kennen. Om aan elke wens en elk detail te kunnen voldoen is dit een uitermate belangrijke stap. Een goed ontwerp voldoet in de eerste plaats aan de persoonlijke levenssfeer, de specifieke wensen, materialen en kleurkeuzes van de klant.
Na bespreking en opmeting ter plaatse tekenen wij ons eerste idee uit dat we u vervolgens zullen voorleggen.
Vanaf het moment dat wij en u op dezelfde lijn zitten volgt de rest vanzelf. Elke uitdaging, klein of groot is er een die wij met plezier aangaan.

Vanzelfsprekend komen we gratis langs voor een grondig gesprek en verkenning van de ruimte. et project wordt besproken in onderling overleg. Als u vervolgens overtuigd bent gaan wij aan het werk! Wij hanteren een vaste prijs voor het uitwerken van een eerste plan met een voorstel naar materialen en kleurkeuzes. Wij komen een tweede keer bij u langs om dit ontwerp te presenteren en verder te bespreken. U krijgt meteen ook de plannen op papier, met een grondplan en verschillende aanzichten maten en snedes van uw project.
We stellen vervolgens een offerte op die u een duidelijk beeld geeft van de te verwachten totaal kost. Prijzen op aanvraag per mail.

Verder verzorgen wij de aankoop van keuken of andere toestellen. U kiest het toestel, wij bestellen en plaatsen indien samen besteld met een inrichting. Hiervoor werken we samen met onze vaste partner Engels BVBA . Voor technische aansluitingen en /of plaatsingen werken we samen met vaste partners.

Maatwerk en design ten dienste van een betere leefomgeving. Wij maken uw wereld mooier